Měna
Česká koruna CZK
Euro EUR
Poradíme vám s výběrem
+420 220 920 820(všední dny 08:30 - 16:30)

Nezapomněli jste na něco?

Nákupní košík

Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Veškeré důležité informace k Vánocům naleznete zde.

Testy a recenze

Témata

Vždycky spolu | Hammock, hamaka neboli houpací síť či visuté lůžko
Testy a recenze

8. listopad 2018

Vždycky spolu | Hammock, hamaka neboli houpací síť či visuté lůžko

Dá se v něm spát, lenošit či jen posedět. Pro mnoho lidí je stále symbolem exotiky, moře či oceánu a dvou palem mezi nimiž je hamaka pověšena. Pro mne je to už více jak pět let součást skoro každodenní výbavy batohu. Historická fakta říkají, že pochází ze Střední a Jižní Ameriky.

HANIBAL TESTED: Tilak Vega SD
Testy a recenze

7. listopad 2018

HANIBAL TESTED: Tilak Vega SD

Jaký je úplně nový materiál od firmy GORE? Podívejte se na GORE-TEX Shakedry!

Vždycky spolu | Lowe Alpine Lightflite Hydro
Testy a recenze

24. říjen 2018

Vždycky spolu | Lowe Alpine Lightflite Hydro

Lightflite Hydro je ledvinka pro ty, co mají rádi pohyb nalehko a v rychlém tempu. Přináší více svobody a radosti než batoh na zádech.

Vždycky spolu | Sea to Summit Thermolite Reactor
Testy a recenze

6. říjen 2018

Vždycky spolu | Sea to Summit Thermolite Reactor

Thermolite Reactor je vložka do spacáku primárně zamýšlená pro zvýšení jeho tepelného komfortu. Je vyrobena z nejlehčího vlákna Thermolite , jaké kdy firma DuPont vytvořila.

HANIBAL TESTED: Direct Alpine Talung
Testy a recenze

4. září 2018

HANIBAL TESTED: Direct Alpine Talung

Ne každý potřebuje do detailu propracovanou technickou bundu, která je skvělá na úplně všechno. Někomu by prostě a jednoduše mohla stačit lehká záložní bunda s membránou, solidními parametry a cenovkou, která nedosahuje závratných výšin.

HANIBAL TESTED: Osprey Mutant 38 (2018)
Testy a recenze

4. září 2018

HANIBAL TESTED: Osprey Mutant 38 (2018)

Nový model lezeckého batohu Osprey Mutant 38 plynule navazuje na stejnojmenného předchůdce, který se vcelku oprávněně stal velmi oblíbeným. Promyšlený, přitom jednoduchý batoh určený primárně po ty, co se pohybují v horách, a to i v těch vertikálnějších polohách. Jak se nový model povedl? Podívejte se:

HANIBAL TESTED: Beal Escaper
Testy a recenze

22. červen 2018

HANIBAL TESTED: Beal Escaper

Chytrá vychytávka, která Vám dovolí slanit na jednom prameni lana, využít tak jeho plnou délku a ještě ho bezpečně stáhnout zpět dolů? Ano, přesně tohle nabízí Beal v maličkém lehkém a kompaktním balení pod názvem Beal Escaper.

HANIBAL TESTED: Ocún Tsunami Jacket
Testy a recenze

22. červen 2018

HANIBAL TESTED: Ocún Tsunami Jacket

Lehká péřová bunda patří do každého batohu. A je vcelku jedno, jestli vyrážíte v zimě nebo v létě. Alespoň takhle to vidíme my, tak hovoří naše zkušenosti ze všech cest do hor, které jsme podnikli. A jednou takovou bundou je právě i Ocún Tsunami. Tak jsme ji vzali někam, kde nejspíš ještě nebyla.

OutDoor Friedrichshafen – největší veletrh roku 2018 | druhá část
Testy a recenze

20. červen 2018

OutDoor Friedrichshafen – největší veletrh roku 2018 | druhá část

Začali jsme podle abecedy a budeme tak pokračovat. Pravdou ale je, že v druhé části se nachází majorita českých firem a tak je opravdu na co se těšit! Čtěte dál o novinkách z veletrhu OutDoor Friedrichshafen!

OutDoor Friedrichshafen - největší veletrh roku 2018 | první část
Testy a recenze

19. červen 2018

OutDoor Friedrichshafen - největší veletrh roku 2018 | první část

Je za námi. Další rok a další největší outdoorový veletrh v Evropě, OutDoor Friedrichshafen. Jaký byl, co jsme na něm objevili a co to znamená pro směřování outdoorového vybavení v dalším roce?

HANIBAL TESTED: Mačky a cepín Climbing Technology
Testy a recenze

19. duben 2018

HANIBAL TESTED: Mačky a cepín Climbing Technology

Léty prověřenou značku CT jsme vytáhli na ozkoušení až pod Glossglockner. Testovali jsme jak semiautomatické mačky, tak klasický cepín, který má ovšem i svá tajemství! Více v článku.

HANIBAL TESTED: High Point Master Jacket
Testy a recenze

9. duben 2018

HANIBAL TESTED: High Point Master Jacket

Snižování hmotnosti vybavení je trend, který můžeme pozorovat už hodně dlouhou dobu. A tak nebyo úplným překvapením, že se sušický High Point přidal a před necelými dvěma měsíci představil Master Jacket, ultralehkou membránovou bundu, která ale mezi ostatními tak trochu vyniká. Hned si řekneme proč.

HANIBAL TESTED: Direct Alpine Alpha Jacket
Testy a recenze

9. duben 2018

HANIBAL TESTED: Direct Alpine Alpha Jacket

Polartec Alpha je materiál budoucnosti. Alespoň takhle byl prezentován, když přišel před rokem a půl na trh. Jenže to nejaký čas trvalo, než si na vlastnosti tohoto skvěle prodyšného a přitom velmi dobře izolujícího materiálu výrobci outdoorového oblečení zvykli. Liberecký Direct Alpine to ale ve druhé generaci Alpha Jacket zvládl na jedničku. Alespoň podle nás.

HANIBAL TESTED: Stan MSR Access 1
Testy a recenze

15. březen 2018

HANIBAL TESTED: Stan MSR Access 1

Další ze série spolehlivých recenzí Hanibal Teamu, tentokrát méně známého stanu Access od MSR. Testování proběhlo v zimě a na sněhu, takže je určitě co číst!

Bojuj mikinou za světový mír!
Testy a recenze

27. únor 2018

Bojuj mikinou za světový mír!

No dobře, to jsem krapet přehnal, ale na druhou stranu se nestává, aby jeden nový kousek v šatníku tolik změnil možnosti, jaké člověk má.

HANIBAL TESTED: Black Diamond Firstlight vs MSR Advanced Pro 2
Testy a recenze

19. únor 2018

HANIBAL TESTED: Black Diamond Firstlight vs MSR Advanced Pro 2

Horské vícedenní lezení, nebo řekněme lezení alpským stylem, s sebou nese jednu méně zábavnou věc. A tou je přečkávání mrazivých zimních nocí venku, ideálně s minimem vybavení, aby člověk přes den nemusel lézt se zbytečně těžkým batohem. Jistě, spacák a karimatka jsou téměř nepostradatelné. Ale co stan? Nestačil by žďárák?

HANIBAL TESTED: Sir Joseph Spike Hooded
Testy a recenze

7. únor 2018

HANIBAL TESTED: Sir Joseph Spike Hooded

Je lehká bunda, kterou sbalíte v kteroukoliv roční dobu s sebou nejen do hor, ale i do skal, na trek či na výlet, to není v nabídce této firmy žádná novinka. Ale co když se jako izolační náplň použije ovce místo husy?

ISPO 2018
Testy a recenze

1. únor 2018

ISPO 2018

Jeden ze dvou největších outdoorových veletrhů v Evropě, ISPO 2018, proběhl tradičně v Mnichově. Proběhl, a my jsme to vzali taky tak. Veletrh jsme doslova proběhli se štafetovým kolíkem, od schůzky ke schůzce. A připravili jsme stručný výběr toho, co nás nejvíc zaujalo. Takže neváhejte a čtěte!

Testováno Amerikou!
Testy a recenze

23. leden 2018

Testováno Amerikou!

Naše ambassadorka Anče Kuchařová byla se svojí velkou "slack-gang" partou na velkém výletě po Americe. Cestovali, lezli a chodili obrovské highliny! A jak už to tak bývá, cestou měli možnost vyzkoušet nějaké to vybavení a dát mu pořádně zabrat i v trochu jiných přírodních podmínkách. Co všechno měli s sebou? A jak to dopadlo?

HANIBAL TESTED: Mountain Equipment Helium 400 Ws a Helium 600
Testy a recenze

18. říjen 2017

HANIBAL TESTED: Mountain Equipment Helium 400 Ws a Helium 600

Řada Helium od firmy Mountain Equipment nabízí spacáky s výborným poměrem váhy a odolnosti. Jak dopadlo naše testování těchto zajímavých spacáků, se dozvíte v naší recenzi!

HANIBAL TESTED: Salewa MTN Trainer GTX MID
Testy a recenze

18. červenec 2017

HANIBAL TESTED: Salewa MTN Trainer GTX MID

Bota, která zvládne leckterou horskou disciplínu? Ano, takové jsou podle nás inovované pohorky kategorie B/C: Salewa Mtn Trainer GTX Mid.

HANIBAL TESTED: Salewa Firetail 3
Testy a recenze

27. červen 2017

HANIBAL TESTED: Salewa Firetail 3

Roční testování bot Salewa Firetail 3 - jaké jsou naše zkušenosti a dojmy?

OutDoor Friedrichshafen 2017 | Největší outdoorový veletrh roku!
Testy a recenze

22. červen 2017

OutDoor Friedrichshafen 2017 | Největší outdoorový veletrh roku!

Vše, co jste chtěli nebo potřebovali vědět o největším outdoorovém veletrhu roku 2017, jsme shrnuli do tohoto článku. Naše pracovní cesta na veletrh OutDoor Friedrichshafen trvala 3 dny a během nich jsme pro vás připravili tuto komplexní reportáž.

HANIBAL TESTED: High Point Gale
Testy a recenze

7. červen 2017

HANIBAL TESTED: High Point Gale

Málokdy se stane, že najdete v nabídce opravdu univerzální kousek outdoorového oblečení, který navíc nestojí moc a k tomu nejen že funguje, ale také fobře vypadá. A přesně takový kousek oblečení už nějaký pátek v naší nabídce je. A je to lehká softshellová bunda High Point Gale.

Porovnání produktů zavřít

Zboží bylo přidáno do porovnání produktů.

Poradíme vám
s výběrem

220 920 820(všední dny 08:30 - 16:30)

info@hanibal.cz