Lyofood Jablečný koláč s drobenkou
Lyofilizované jídlo na cesty z přírodních surovin, bez umělých přísad, přidaných cukrů, palmového oleje a konzervačních látek.
Lyofilizované jídlo na cesty z přírodních surovin, bez umělých přísad, přidaných cukrů, palmového oleje a konzervačních látek.
Vychutnejte si lahodný LYO Apple Crumble, který vám přinese pocit domova i v těch nejvzdálenějších koutech světa. Tento jablečný koláč s drobenkou od Marka Prezelje je ideální pro každou expedici. Sladká jablka pečená se skořicí a pokrytá křupavou drobenkou jsou přesně to, co potřebujete pro zlepšení nálady na cestách.
Tip pro přípravu: Použijte méně vody pro dosažení dokonale křupavé konzistence.
Specifikace:
- velmi lehké balení
- krátký čas přípravy – zalijte horkou vodou a po chvíli je hotový oběd
- vaří se v obalu, není potřeba dalšího nádobí
- úspornost místa
- nejchutnější lyofilizované jídlo na trhu - značka Lyofood vyhrála ocenění
- doba spotřeby jsou 3 roky
- vegetariánské
Složení: 39 % pšeničná mouka, 29 % máslo, cukr, 13 % jablka, skořice.
Tabulka nutričních hodnot:
Ve 100 g | V 70 g (140 g po přípravě) | |
Kalorie | 2143 kJ / 512 kcal | 1500 kJ / 358 kcal |
Tuky | 25 | 18 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17 | 12 |
Sacharidy | 65 | 45 |
z toho cukry | 36 | 25 |
Vlákniny | 2,6 | 1,8 |
Bílkoviny | 5,3 | 3,7 |
Sůl | 0,46 | 0,32 |
Hodnoty jsou uvedeny v gramech.
Vhodné pro
Bikepacking
Cestování
Kempování
Turistika a treking
Skialpinismus
VHT
Hmotnost | 70 g |
---|---|
Materiál | potraviny |
Vyrobeno v ČR | NE |
Pohlaví | unisex, pánské, dámské |
Možné využití | sportovní, bivakovací, expediční, kempingové, turistické |
Sezóna | jaro, léto, podzim, zima, čtyřsezónní |
Hmotnost po přípravě | 140 g |
Hmotnost před přípravou | 70 g |
Podle surovin | Obiloviny |
Podle vlastností | Vegetariánské |
Způsob úpravy | lyofilizované |
Upřesnění/typ | pro jednoho, sušené, dehydratované, lyofilizované, mrazem sušené |
Výrobce / Dodavatel |
Lyofood
LYOFOOD Sp. z o.o. Zagnańska 97A 25-558 Kielce Polsko info@lyofood.com |
Technologie
Lyofilizace
Technika sušení mrazem, kdy je zachována struktura i kvalita potravin.
Více o technologiiRecenze
Žádné hodnocení
Potřebujete
poradit?
Lucie a tým
220 920 820 (8:30-16:30 h)
info@hanibal.cz
Alternativní produkty
Lyofood
LYOFOOD vznikl roku 1998 v Polsku, kdy ve spolupráci s firmou Lyovit, jedním z hlavních producentů mrazem sušeného ovoce, zeleniny a bylin, vyvinuli za pomoci revoluční technologie první mrazem sušené jídlo. Za pomoci lyofilizace došlo k rapidnímu snížení hmotnosti a objemu, při zachování výživové hodnoty a chuti. Popularita jejich produktů rychle stoupala a získala si oblibu nejen mezi profesionály, ale i mezi outdoorovými nadšenci. Díky vysoké kvalitě a skvělé chuti nechybí v batohu řady světoznámých sportovců a získává hodnotná mezinárodní ocenění, jako například The Gold Outdoor Industry Award 2013.
0 příspěvků
Zeptejte se
Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.
Pro využití diskuze se
.