Adventure Menu Žemlovka s jablky a skořicí 250g
Hotové sterilované jídlo, vyvinuté speciálně pro outdoor, expedice a cestování.
Hotové sterilované jídlo, vyvinuté speciálně pro outdoor, expedice a cestování.
Energií nabité snídaňové a dezertní menu – jako sladká tečka, nebo jako energický start do nového dne na vaší cestě.
Hlavní výhody jídla
- hotové jídlo, jen ohřát
- bez konzervačních látek a barviv
- český produkt z výběrových surovin
- trvanlivost 3 roky při skladování v teplotě do 30°C
- vegetariánské
- hmotnost po přípravě 250 g – 1 porce
Nutriční hodnoty
100 g | 250 g (balení) | ||
Energetická hodnota | 177 kcal (744 kJ) | 442,5 kcal (1860 kJ) | |
Tuky | 2,4 g | 6 g | |
nasycené | 2 g | 5 g | |
Bílkoviny | 7,2 g | 18 g | |
Sacharidy | 31,6 g | 79 g | |
z toho cukry | 17,6 g | 44 g | |
Sůl | 1,2 g | 2,9 g |
Návod na přípravu
- Jídlo lze ohřívat buď ve vodní lázni po dobu 8–10 minut, nebo vyklopit na pánev a prohřát cca 3 minuty. Jídlo není dehydrované a proto se nepřidává žádná voda.
Složení
- Veka (25%) (mouka pšeničná, voda, olej řepkový, droždí, sůl, cukr), jablka (22%), mléko, tvaroh, cukr řepný, vejce, máslo, sůl, skořice (0,01%).
Alergeny
- lepek, mléko, vejce
Vhodné pro
Bikepacking
Cestování
Kempování
Lezení
Turistika a treking
VHT
Hmotnost | 250 g |
---|---|
Materiál | plast, potraviny |
Vyrobeno v ČR | ANO |
Pohlaví | unisex, pánské, dámské |
Možné využití | sportovní, bivakovací, expediční, kempingové, turistické |
Sezóna | léto, podzim, zima, jaro, čtyřsezónní |
Hmotnost po přípravě | 250 g |
Hmotnost před přípravou | 250 g |
Podle surovin | Ovoce |
Podle vlastností | Vegetariánské |
Způsob úpravy | sterilované |
Aktivita | bikepacking, horolezectví, kempování, lezení, skialpinismus, turistika a treking, VHT, via ferrata |
Upřesnění/typ | pro jednoho, hotové, bezmasé, vegetariánské, vakuované |
Technologie
Sterilování (zavařování)
Tepelná konzervace jídla pro delší trvanlivost potravin.
Více o technologiiRecenze
miloslavhotovec
11.12.2021Recenze nakupujícího zbozi.cz
Nechá se jist i studené
Málo jablek a né úplně dobře ochuzené
Potřebujete
poradit?
Lucie a tým
220 920 820 (8:30-16:30 h)
info@hanibal.cz
Alternativní produkty
Adventure Menu
ADVENTURE MENU
Nejen na cestách jsme často nuceni uchýlit se k jednoduššímu a pohodlnějšímu řešení stravování na úkor kvality. Na vaření prostě není čas, prostor, nebo nálada. Proč bychom ale měli v těchto situacích jíst méně kvalitně? Proč si výjimečné okamžiky na dovolené, na chatě, nebo v kempu neužít naplno?
Sterilované jídlo si uchovává svou přirozenou chuť, vůni a vzhled společně s nutričními hodnotami a extrémní trvanlivostí. Jídlo je v takzvaném tekutém stavu, není dehydrované, není instantní, je připravené k okamžité konzumaci. Stačí jej ohřát. To je možné mnoha způsoby: v mikrovlnné troubě, v kotlíku, v horké vodě. Unikátní je však možnost tzv. samoohřevu, kdy sáček s jídlem vložíte do speciálního ohřívacího vaku ADM, takzvaného zipper-bagu, přidáte samoohřevnou kapsli a vodu. Jednorázová samoohřevná kapsle funguje na principu exotermické reakce nehašeného vápna s vodou. Ta vytvoří teplotu až 100°C a horká pára ohřeje jídlo i v extrémních podmínkách za 12 minut.
Jídlo AdventureMenu je 100% přírodní, vyráběno ručně, tradičními postupy z čerstvých surovin od lokálních farmářů a zemědělců bez přidávání barviv a dochucovadel. Vybraná jídla jsou bezlepková, vyráběna z unikátní směsi kukuřičné a rýžové mouky.
AdventureMenu nabízí výběr z patnácti druhů velmi chutných a výživově hodnotných jídel (například hovězí guláš s bramborem, vepřové s knedlíkem a zelím, jelení ragú s bramborovými špalíčky, pikantní kotlík s bulgurem, atd., nově také steak z lososa s čočkovým ragú) včetně jídla pro vegetariány (zeleninové rizoto po provensálsku) a dokonce i pro vegany (tandoori quinoa). Součástí AdventureMenu jsou i samotná masa bez přílohy (krůtí na cibulce, vepřové na kmíně) a vysokokalorické snídaně (rýžový nákyp se švestkami, žemlovka s jablky a skořicí). Samostatnou kategorii pak tvoří sušená masa Jerky (hovězí a krůtí).
0 příspěvků
Zeptejte se
Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.
Pro využití diskuze se
.