Zeleninová Tikka Masala s rýží nabízí vyváženou kombinaci vůní a chutí inspirovanou tradiční indickou kuchyní. Voňavá rýže doplňuje bohatou a jemně pikantní omáčku z rajčat, smetany a koření jako je koriandr, garam masala, kurkuma nebo kmín. Zelené fazolky, papriky, kukuřice a květák tvoří sytý a výživný základ pokrmu, který je vhodný jako rychlá večeře nebo oběd na cestách.
Složení (na 100 g sušeného produktu):
Rajčata, koncentrovaná rajčatová šťáva, cibule, 40 g papriky (červená, žlutá, zelená), 40 g zelených fazolek, smetana (mléko), 29 g kukuřice, 26 g květáku, 23 g rýže, řepkový olej, 16 g pasty tikka masala (ocet, řepkový olej, rajčatový protlak, zázvor, koriandr, cukr, mletý koriandr, garam masala (kmín, černý pepř, koriandr, kardamom, skořice, muškátový oříšek, hřebíček)), paprika, mořská sůl, sušené mléko, koncentrát citronové šťávy, mletý kmín, kurkuma, mletá pískavice, zelený kardamom, mleté chilli, bobkové listy, česnek, kukuřičný škrob, červené chilli. Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučně.
Příprava:
- Odtrhněte okraj pytlíku.
- Vyjměte sáček pohlcující vlhkost.
- Zalijte vodou 90–100 °C (380 ml, linie C) a zamíchejte.
- Uzavřete pytlík a nechte 8 minut rehydratovat.
- Promíchejte, případně dochuťte a servírujte.
Jídlo můžete jíst rovnou z pytlíku nebo jej standardně servírovat – jak je libo.
Specifikace:
- Vzhled: zachovávají tvar i strukturu, na rozdíl od běžně sušených jídel.
- Chuť: jako čerstvě připravené – zůstávají zachovány nutriční hodnoty i aroma.
- Hmotnost: až o 98 % méně vody = méně váhy v batohu.
- Trvanlivost: skladování při pokojové teplotě, až 7 let.
- Úspora místa: žádné chlazení, minimum objemu, maximum energie.
Vyražte do hor s chutí – a klidem, že jíte kvalitně.
0 příspěvků
Zeptejte se
Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.
Pro využití diskuze se
.