Summit to Eat Smažená rýže s Kuřecím masem a Teriyaki omáčkou Big Pack
Smažená rýže s kuřecím masem a Teriyaki omáčkou ve větším balení.
Přepravní službou ve středu 6. 12. u vás
Možnosti dopravy a platbyVyzvedněte si zboží na prodejně
Dostupnost na prodejnáchSmažená rýže s kuřecím masem a Teriyaki omáčkou ve větším balení.
- Počet porcí: 1-2
- Hmotnost balení: 202 g
- Hmotnost po přípravě: 786 g
- Energetická hodnota: 1006 Kcal
- Bílkoviny: 42 g
- Karbohydráty: 90 g
- Z toho cukry: 12 g
- Tuky: 50 g
- Z toho mastné kyseliny: 5,5 g
- Vláknina: 12 g
- Alergeny: mléko, hořčice, kousky ořechů
- Trvanlivost: 7 let (od data výroby)
Složení: dlouhozrnná rýže (30%), kuřecí maso (11%), cibule (11%), červená paprika (7%), zelené fazolky (7%), sladká kukuřice (7%), řepkový olej, vaječná omeleta, drcený česnek, Teriyaki omáčka (sójová omáčka (voda, sůl, GM free sójové boby, pražená pšenice, cukr,) cukr, vinný ocet, zázvor, sůl, česnek, kukuřičný škrob, sůl, bílý pepř.
Příprava:
- 1. Odtrhněte okraj pytlíku.
- 2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).
- 3. Do pytlíku nalijte horkou vodu (580 ml) a zamíchejte.
- 4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat. Proces trvá asi 8 minut.
Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku, nebo dle potřeby servírovat na talíř.
Bez použití umělých konzervantů: Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.
Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?
- Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
- Chuť – chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.
- Hmotnost – váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například, 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení – jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.
- Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.
- Nízké náklady skladování – protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.
Vhodné pro
Skialpinismus
VHT
Turistika a treking
Kempování
Cestování
Bikepacking
Materiál | plast, potraviny |
---|---|
Vyrobeno v ČR | NE |
Pohlaví | unisex, pánské, dámské |
Možné využití | turistické, bivakovací, expediční, kempingové |
Aktivita | treking, bikepacking, horolezectví, kemping, na výlet, skialpinismus, turistika, VHT |
Sezóna | čtyřsezónní, zima, podzim, léto, jaro |
Upřesnění/typ | pro jednoho, lyofilizované, mrazem sušené, velké balení |
Způsob úpravy | lyofilizované |
Podle surovin | Drůbeží maso |
Hmotnost před přípravou | 202 g |
Hmotnost po přípravě | 786 g |
Hmotnost | 202 g |
Technologie
Lyofilizace
Technika sušení mrazem, kdy je zachována struktura i kvalita potravin.
Více o technologiiRecenze
Žádné hodnocení
Potřebujete
poradit?

Jakub & Lucie
220 920 820 (8:30-16:30 h)
info@hanibal.cz
0 příspěvků
Zeptejte se
Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.
Pro využití diskuze se
.