Lyofood Těstoviny s Gorgonzolou a špenátem Single 370g
Lyofilizované jídlo na cesty z přírodních surovin, bez umělých přísad, přidaných cukrů, palmového oleje a konzervačních látek.
Lyofilizované jídlo na cesty z přírodních surovin, bez umělých přísad, přidaných cukrů, palmového oleje a konzervačních látek.
Připravováno podle italského receptu, tato kombinace těstovin se zdravým špenátem a krémovým sýrem Gorgonzola je absolutní lahůdkou! Pro ještě gurmánštější zážitek jsme pokrm ozdobili plátky mandlí. Toto chutné vegetariánské jídlo vám dodá energii, kterou potřebujete, a vaše chuťové buňky přivede k šílenství!
Specifikace:
- velmi lehké balení
- krátký čas přípravy – zalijte horkou vodou a po chvíli je hotový oběd
- vaří se v obalu, není potřeba dalšího nádobí
- úspornost místa
- nejchutnější lyofilizované jídlo na trhu - značka Lyofood vyhrála ocenění
- doba spotřeby je 5 let
Složení: 44% špenát, 27% těstoviny (krupice z tvrdé pšenice), cibule, zakysaná smetana, 5% Gorgonzola, 2% mandle, sůl, česnek, máslo
Tabulka nutričních hodnot:
| Ve 100 g | Porce 111 g (500 g před vysušením) | |
| Kalorie | 1822 kJ / 434 kcal | 1713 kJ / 408 kcal |
| Tuky | 15 | 14 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 7,7 | 7,2 |
| Sacharidy | 54 | 50 |
| z toho cukry | 6,4 | 6 |
| Vlákniny | 8,8 | 8,3 |
| Bílkoviny | 17 | 16 |
| Sůl | 1,4 | 1,3 |
Hodnoty tabulky jsou uvedeny v gramech.
Vhodné pro
Bikepacking
Cestování
Kempování
Turistika a treking
Skialpinismus
VHT
| Hmotnost | 94 g |
|---|---|
| Materiál | potraviny |
| Vyrobeno v ČR | NE |
| Pohlaví | unisex, pánské, dámské |
| Možné využití | turistické, bivakovací, expediční, kempingové |
| Sezóna | jaro, léto, podzim, zima, čtyřsezónní |
| Hmotnost po přípravě | 370 g |
| Hmotnost před přípravou | 94 g |
| Podle surovin | Drůbeží maso |
| Podle vlastností | Bez laktózy |
| Způsob úpravy | lyofilizované |
| Upřesnění/typ | pro jednoho, lyofilizované, mrazem sušené |
| Výrobce / Dodavatel |
Lyofood
Výrobce LYOFOOD Sp. z o.o. Zagnańska 97A, 25-558 Kielce, Polsko info@lyofood.com |
Technologie
Lyofilizace
Technika sušení mrazem, kdy je zachována struktura i kvalita potravin.
Více o technologiiRecenze
Žádné hodnocení
Potřebujete
poradit?
Maruška a tým
220 920 820 (8:30-16:30 h)
info@hanibal.cz
Alternativní produkty
Lyofood
LYOFOOD vznikl roku 1998 v Polsku, kdy ve spolupráci s firmou Lyovit, jedním z hlavních producentů mrazem sušeného ovoce, zeleniny a bylin, vyvinuli za pomoci revoluční technologie první mrazem sušené jídlo. Za pomoci lyofilizace došlo k rapidnímu snížení hmotnosti a objemu, při zachování výživové hodnoty a chuti. Popularita jejich produktů rychle stoupala a získala si oblibu nejen mezi profesionály, ale i mezi outdoorovými nadšenci. Díky vysoké kvalitě a skvělé chuti nechybí v batohu řady světoznámých sportovců a získává hodnotná mezinárodní ocenění, jako například The Gold Outdoor Industry Award 2013.




























































































































0 příspěvků
Zeptejte se
Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.
Pro využití diskuze se .