Měna
Česká koruna CZK
Euro EUR

Vážení zákazníci, informace o upravené otevírací době v období Vánoc najdete zde v tomto článku.

Poradíme vám s výběrem
+420 220 920 820(všední dny 08:30 - 16:30)

Nezapomněli jste na něco?

Nákupní košík

Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Vážení zákazníci, informace o upravené otevírací době v období Vánoc najdete zde v tomto článku.

Vakuové sušení

Slovník pojmů

Odstranění vlhkosti z potravin pro jejich delší trvanlivost a snížení váhy.

Vakuové sušení jídla je proces odstraňování vlhkosti z potravin pomocí sníženého tlaku. Potraviny jsou umístěny do vakuové komory, kde se tlak sníží, což způsobí, že voda v potravinách začne přecházet z kapalného stavu přímo do plynného stavu (sublimace). Tím se odstraní vlhkost z potravin, aniž by byly vystaveny extrémní teplotě. Výsledkem je sušené jídlo s prodlouženou trvanlivostí, zachovanou chutí a většinou živin.

Porovnání produktů zavřít

Zboží bylo přidáno do porovnání produktů.

Poradíme vám
s výběrem

220 920 820(všední dny 08:30 - 16:30)

info@hanibal.cz