Travellunch Těstoviny Napoli s rajčatovou omáčkou Double
Vegetariánské těstoviny v Neapolské omáčce. Dvojitá porce.
Vegetariánské těstoviny v Neapolské omáčce. Dvojitá porce.
Travellunch® je vyvážená strava obsahující všechny důležité látky pro lidské tělo i při extrémním výkonu.
Hlavní výhody jídla:
- velmi lehké balení – jeden oběd včetně balení cca 280 g
- bez konzervantů
- skvěle chutná
- krátký čas přípravy – zalijte horkou vodou a po chvíli je hotový oběd
- vaří se v obalu, není potřeba dalšího nádobí
- úspornost místa
- hmotnost: 250 g
Německý výrobce Simpert-Reiter vyrábí širokou nabídku dehydrovaných jídel Travellunch® od roku 1928.
Průměrné nutriční hodnoty ve 100 g suchého výrobku:
- energie: 1510 kj (357 kcal)
- bílkoviny: 8,8 g
- sacharidy: 64,6 g
- tuky: 7,1 g
Návod na přípravu: otevřete obal a nalijte do něj 800 ml vařící vody, důkladně promíchejte a obal zavřete. Počkejte cca 10 min a jídlo je hotové.
Složení: těstoviny (semolína, vaječný bílek, sůl), rajčata (18%), škrob, rostlinný tuk, cibule, sůl, maltodextrin, přírodní ochucovadla, bylinky, koření.
Vhodné pro
Bikepacking
Cestování
Kempování
Turistika a treking
Skialpinismus
VHT
Hmotnost | 250 g |
---|---|
Materiál | plast, potraviny, těstoviny |
Vyrobeno v ČR | NE |
Pohlaví | unisex, pánské, dámské |
Možné využití | sportovní, bivakovací, expediční, kempingové, turistické |
Sezóna | léto, podzim, zima, jaro, čtyřsezónní |
Hmotnost po přípravě | 1050 g |
Hmotnost před přípravou | 250 g |
Podle surovin | Těstoviny |
Podle vlastností | Vegetariánské |
Způsob úpravy | lyofilizované |
Aktivita | bikepacking, cestování, horolezectví, kempování, lezení, skialpinismus, VHT |
Upřesnění/typ | pro dva, sušené, dehydratované, vegetariánské, bezmasé |
Technologie
Lyofilizace
Technika sušení mrazem, kdy je zachována struktura i kvalita potravin.
Více o technologiiRecenze
Žádné hodnocení
Potřebujete
poradit?
Lucie a tým
220 920 820 (8:30-16:30 h)
info@hanibal.cz
Alternativní produkty
Travellunch
Německá firma Simpert Reiter má s potravinářským provozem zkušenosti již od roku 1928. Jídla Travellunch se vyrábějí procesem zamrazení a dehydratací. Díky tomu je výsledná porce jídla velmi lehká a má dlouhou trvanlivost. Pokrm se zalévá horkou vodou přímo do obalu, takže odpadá mytí ešusu. Menu je opravdu bohaté, kromě hlavních jídel si můžete pochutnat na polévkách nebo dezertech. S sebou doporučujeme vzít i dlouhou lžíci, se kterou se z obalu jí mnohem lépe.
0 příspěvků
Zeptejte se
Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.
Pro využití diskuze se
.