Lyofood Těstoviny Bolognese velká porce 500 g (128 g)
Lyofilizované hlavní jídlo ze 100% přírodních surovin, bez umělých přísad, přidaných cukrů, palmového oleje a konzervačních látek.
Alternativní produkty z kategorie Hlavní jídla:
Lyofilizované hlavní jídlo ze 100% přírodních surovin, bez umělých přísad, přidaných cukrů, palmového oleje a konzervačních látek.
Velká porce špaget s mletým masem v lahodné omáčce bolognese.
Italské klasické těstoviny bolognese! Chutnají jako ve vaší oblíbené italské restauraci. Těstoviny penne a mleté maso v lahodné bolognese omáčce. Děti toto jídlo milují!
- Lyofood získal zlaté ocenění na veletrhu Outdoor 2013
- nejchutnější lyofilizované jídlo na trhu
- jídla jsou před vysušením mrazem vařena a ochucena
- doba spotřeby jsou 3 roky
- BEZ LAKTÓZY
Hlavní výhody:
- velmi lehké balení (128g)
- krátký čas přípravy – zalijte horkou vodou a po chvíli je hotový oběd
- vaří se v obalu, není potřeba dalšího nádobí
- úspornost místa
Složení: těstoviny (obs. pšeničnou krupici) 37%, rajčatová dužina (rajčata, sůl, kyselina citronová) 18%, mleté vepřové maso 8%, mleté hovězí maso 8%, mrkev 4%, cibule 4%, rajčatová pasta 4%, pšeničná mouka, sůl, kanolový olej, koření (obsahuje celer).
Alergeny jsou zvýrazněny tučně.
Tabulka nutričních hodnot:
Ve 100g | Porce 128g (500g před vysušením) | |
Kalorie | 1699 kJ / 404 kcal | 2174 kJ / 517 kcal |
Tuky | 11,4 | 14,59 |
z nich nasycené mastné kyseliny | 4,16 | 5,32 |
Sacharidy | 46,2 | 59,14 |
z toho cukry | 5,9 | 7,55 |
Vlákniny | 10 | 12,8 |
Bílkoviny | 24,2 | 30,98 |
Soli | 3,6 | 4,61 |
Uváděné hodnoty jsou v gramech.
Vhodné pro
Bikepacking
Cestování
Kempování
Turistika a treking
Skialpinismus
VHT
Hmotnost | 128 g |
---|---|
Materiál | plast, potraviny |
Vyrobeno v ČR | NE |
Pohlaví | unisex, pánské, dámské |
Možné využití | turistické, bivakovací, expediční, kempingové |
Sezóna | jaro, léto, podzim, zima, čtyřsezónní |
Hmotnost po přípravě | 500 g |
Hmotnost před přípravou | 128 g |
Podle surovin | Hovězí maso |
Podle vlastností | Bez laktózy |
Způsob úpravy | lyofilizované |
Aktivita | bikepacking, horolezectví, kempování, lezení, na výlet, skialpinismus, turistika a treking, VHT |
Upřesnění/typ | pro jednoho, lyofilizované, mrazem sušené, ultralight |
Technologie
Lyofilizace
Technika sušení mrazem, kdy je zachována struktura i kvalita potravin.
Více o technologiiRecenze
Žádné hodnocení
Vladimír Kotal
pro kolik jedliku je tahle velka porce ?
Potřebujete
poradit?
Lucie a tým
220 920 820 (8:30-16:30 h)
info@hanibal.cz
Alternativní produkty
Lyofood
LYOFOOD vznikl roku 1998 v Polsku, kdy ve spolupráci s firmou Lyovit, jedním z hlavních producentů mrazem sušeného ovoce, zeleniny a bylin, vyvinuli za pomoci revoluční technologie první mrazem sušené jídlo. Za pomoci lyofilizace došlo k rapidnímu snížení hmotnosti a objemu, při zachování výživové hodnoty a chuti. Popularita jejich produktů rychle stoupala a získala si oblibu nejen mezi profesionály, ale i mezi outdoorovými nadšenci. Díky vysoké kvalitě a skvělé chuti nechybí v batohu řady světoznámých sportovců a získává hodnotná mezinárodní ocenění, jako například The Gold Outdoor Industry Award 2013.
1 příspěvek
Zeptejte se
Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.
Pro využití diskuze se
.