Lyofood Kaše z prosa s jahodami a mletým jeřábem černým malá porce 342 g (92)
Lyofilizovaná snídaně ze 100% přírodních surovin, bez umělých přísad, přidaných cukrů, palmového oleje a konzervačních látek.
Lyofilizovaná snídaně ze 100% přírodních surovin, bez umělých přísad, přidaných cukrů, palmového oleje a konzervačních látek.
Menší porce ranní kaše z prosa s jahodami a mletým jeřábem černým v kokosovém mléce s malinami.
- Lyofood získal zlaté ocenění na veletrhu Outdoor 2013
- nejchutnější lyofilizované jídlo na trhu
- jídla jsou před vysušením mrazem vařena a ochucena
- doba spotřeby jsou 3 roky
- BEZ LAKTÓZY
- BEZ LEPKU
- VEGETARIÁNSKÁ A VEGANSKÁ
Hlavní výhody:
- velmi lehké balení (92 g)
- krátký čas přípravy – zalijte horkou vodou a po chvíli je hotový oběd
- vaří se v obalu, není potřeba dalšího nádobí
- úspornost místa
Složení: organické proso 67%, organické kokosové mléko 24%, organický agávový sirup 6%, organický malinové drobení 2%, organický prášek z černého jeřábu 2%
Tabulka nutričních hodnot:
Ve 100g |
Porce 92g (342g před vysušeními) |
|
Kalorie | 2156 kJ / 518 kcal | 1915 kJ / 458 kcal |
Tuky (g) | 24,59 | 22,6 |
z nich nasycené mastné kyseliny (g) | 21,3 | 19,6 |
Sacharidy (g) | 55,5 | 51,06 |
z toho cukry (g) | 8,8 | 8,1 |
Vlákniny (g) | 7,8 | 7,18 |
Bílkoviny (g) | 9,7 | 8,92 |
Soli (g) | 0,01 | 0,01 |
Uváděné hodnoty jsou v gramech.
Vhodné pro
Bikepacking
Cestování
Turistika a treking
Skialpinismus
Trail running
VHT
Hmotnost | 92 g |
---|---|
Materiál | plast, potraviny, proso |
Vyrobeno v ČR | NE |
Pohlaví | unisex, pánské, dámské |
Možné využití | sportovní, bivakovací, expediční, kempingové, turistické |
Sezóna | léto, podzim, zima, jaro, čtyřsezónní |
Hmotnost po přípravě | 342 g |
Hmotnost před přípravou | 92 g |
Podle surovin | Obiloviny |
Podle vlastností | Vegetariánské |
Způsob úpravy | lyofilizované |
Aktivita | běžky, bikepacking, freeride, horolezectví, kempování, lezení, skialpinismus, turistika a treking, VHT, via ferrata |
Upřesnění/typ | pro jednoho, sušené, dehydratované |
Technologie
Lyofilizace
Technika sušení mrazem, kdy je zachována struktura i kvalita potravin.
Více o technologiiRecenze
Žádné hodnocení
Potřebujete
poradit?
Lucie a tým
220 920 820 (8:30-16:30 h)
info@hanibal.cz
Alternativní produkty
Lyofood
LYOFOOD vznikl roku 1998 v Polsku, kdy ve spolupráci s firmou Lyovit, jedním z hlavních producentů mrazem sušeného ovoce, zeleniny a bylin, vyvinuli za pomoci revoluční technologie první mrazem sušené jídlo. Za pomoci lyofilizace došlo k rapidnímu snížení hmotnosti a objemu, při zachování výživové hodnoty a chuti. Popularita jejich produktů rychle stoupala a získala si oblibu nejen mezi profesionály, ale i mezi outdoorovými nadšenci. Díky vysoké kvalitě a skvělé chuti nechybí v batohu řady světoznámých sportovců a získává hodnotná mezinárodní ocenění, jako například The Gold Outdoor Industry Award 2013.
0 příspěvků
Zeptejte se
Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.
Pro využití diskuze se
.