Měna
Česká koruna CZK
Euro EUR
Poradíme vám s výběrem
+420 220 920 820(všední dny 08:30 - 16:30)

Nezapomněli jste na něco?

Nákupní košík

Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Máme otevřené naše prodejny pro nákup dětského oblečení a vybavení. Ostatní nákupy fungují jako dosud, máme pro vás otevřené výdejny objednávek z e-shopu. Veškeré informace o výdejnách najdete zde.

Informace o zpracování osobních údajů - objednávka

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO POTŘEBY PLNĚNÍ KUPNÍ SMLOUVY

 

Důvodem, proč Hanibal sport s.r.o. (jakožto správce) bude zpracovávat Vaše osobní údaje, je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem. Správce dále provádí zpracování Vašich osobních údajů, které je nezbytné pro plnění veřejnoprávních povinností této společnosti (správce). Dalšími příjemci osobních údajů budou zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě kupní smlouvy. Dále pak provozovatel portálu Heureka.cz v rámci programu Ověřeno zákazníky, pokud v objednávkovém procesu nevyjádříte nesouhlas.

 

KOMPLETNÍ INFORMACE

 

1. TOTOŽNOST A KONTAKTNÍ ÚDAJE SPRÁVCE

1.1. Správcem Vašich osobních údajů je obchodní společnost Hanibal sport s.r.o., se sídlem Korunní 16, Praha 2, identifikační číslo: 04535910, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 249295 (dále jen „správce“).

1.2. Kontaktní údaje správce jsou následující: adresa pro doručování Korunní 16, Praha 2, adresa elektronické pošty info@hanibal.cz, telefon 220 920 820.

1.3. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

2. ZÁKONNÝ DŮVOD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

2.1. Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je skutečnost, že toto zpracování je nezbytné pro:

2.1.1. splnění smlouvy mezi Vámi a správcem nebo pro provedení opatření správcem před uzavřením takové smlouvy ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „nařízení“);

2.1.2. splnění právních povinností, které se na správce vztahují, ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. c) nařízení, a to konkrétně zejména splnění povinností uložených správci obecně závaznými právními předpisy, zejména zákonem č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů, a zákonem č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů.

2.1.3. oprávněný zájem správce ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

3. ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

3.1. Účelem zpracování Vašich osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem či provedení opatření správcem před uzavřením takové smlouvy, rovněž tak zasílání marketingových a dalších sdělení na základě tzv. oprávněného zájmu.

3.2. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.

3.3. V případě objednávky Služeb (viz odstavec 6 Obchodních podmínek), budou Vaše osobní údaje pořízené fotografickou formou při plnění smlouvy zpracovávány rovněž i za účelem propagace těchto Služeb na webu správce.

4. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

4.1. Vaše osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání účinků práv a povinností ze smlouvy, a dále po dobu nutnou pro účely archivování podle příslušných obecně závazných právních předpisů, nejdéle však po dobu stanovenou obecně závaznými právními předpisy.

5. DALŠÍ PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ

5.1. Dalšími příjemci Vašich osobních údajů budou zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě kupní smlouvy; v případě reklamačního řízení pak konkrétní dodavatel Správce; osoby zajišťující pro správce technické služby související s provozem e-shopu, včetně provozu software a ukládání dat; provozovatelé technických řešení, díky nimž Vám můžeme zobrazovat více relevantní obsah. Dále pak provozovatel portálu Heureka.cz (viz bod 8.), případně společnosti zajišťující e-mailovou komunikaci, analytické a poradenské služby pro Správce.

5.2. Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

6. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJŮ

6.1. Za podmínek stanovených v nařízení máte právo požadovat od správce přístup k Vašim osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, a dále právo na přenositelnost Vašich osobních údajů. Prodávající musí žádost vyhovět bez zbytečného odkladu a to bezúplatně (s vyjímkou nepřiměřených a nedůvodných žádostí).

Některé osobní údaje však vymazat nemusí být možné, a to zejména s ohledem na skutečnost, že účel jejich zpracování prozatím nezanikl, nebo z důvodů, že takové osobní údaje jsou nezbytné pro plnění právních povinností obchodníka vyplývajících z veřejnoprávních předpisů.

6.2. Pokud byste se domníval(a), že zpracováním Vašich osobních údajů bylo porušeno či je porušováno nařízení, máte mimo jiné právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad na ochranu osobních údajů (ÚOOÚ).

6.3. Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout. Poskytnutí Vašich osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy a bez poskytnutí Vašich osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce splnit.

7. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

8. Prodávající je oprávněn předávat osobní údaje zákazníků v rozsahu e-mailových adres, použitých v rámci nákupů na stránkách internetového obchodu Hanibal.cz, provozovateli portálu Heureka.cz za účelem generování a zasílání dotazníků spokojenosti s nákupem v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je internetový obchod Prodávajícího zapojen. Provozovatel portálu Heureka.cz je Prodávajícímu v postavení zpracovatele osobních údajů ve smyslu Nařízení a § 6 zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Zasílání e-mailových adres se týká všech zákazníků, kteří nevyjádřili svůj nesouhlas se zasíláním obchodních sdělení ve smyslu § 7 odst. 3 zák. č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti, a je prováděno po každém nákupu na internetovém obchodu Hanibal.cz. Provozovatel portálu Heureka.cz je oprávněn předanou e-mailovou adresu použít výhradně za účelem vygenerování a zaslání dotazníku spokojenosti, ve smyslu Podmínek programu Ověřeno zákazníky dostupných na této adrese. Provozovatel portálu Heureka.cz předané e-mailové adresy uchovává po dobu, po kterou je Prodávající zařazen do programu Ověřeno zákazníky, nebo po dobu, kdy Kupující vyjádří svůj nesouhlas se zasíláním dotazníku spokojenosti vůči Prodávajícímu nebo přímo vůči provozovateli portálu Heureka.cz k čemuž je mu poskytnuta možnost v každém jednotlivém dotazníku.

9. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

 

V Praze dne 25.5.2018

Porovnání produktů zavřít

Zboží bylo přidáno do porovnání produktů.

Poradíme vám
s výběrem

220 920 820(všední dny 08:30 - 16:30)

info@hanibal.cz