Adventure Menu Vepřové s knedlíkem a zelím 400g
Hotové sterilované jídlo, vyvinuté speciálně pro outdoor, expedice a cestování.
Hotové sterilované jídlo, vyvinuté speciálně pro outdoor, expedice a cestování.
„Vepřo knedlo zelo“ je naše národní jídlo. Kousky pečeného vepřového masa s výpečkem, bílým kysaným zelím. Jako příloha jsou ručně dělané bramborové špalíčky.
Hlavní výhody jídla
- hotové jídlo, jen ohřát
- bez konzervačních látek a barviv
- český produkt z výběrových surovin
- trvanlivost 3 roky při skladování v teplotě do 30°C
- bez lepku, bez laktózy
- hmotnost po přípravě 400 g – 1 porce
Nutriční hodnoty
100 g | 400 g (balení) | ||
Energetická hodnota | 139 kcal (584 kJ) | 556 kcal (2336 kJ) | |
Tuky | 4,3 g | 17,2 g | |
nasycené | 1,4 g | 5,6 g | |
Bílkoviny | 7,6 g | 30,4 g | |
Sacharidy | 17,4 g | 69,6 g | |
z toho cukry | 5,2 g | 20,8 g | |
Sůl | 1,3 g | 5,3 g |
Návod na přípravu
- Jídlo lze ohřívat buď ve vodní lázni po dobu 8–10 minut, nebo vyklopit na pánev a prohřát cca 3 minuty. Jídlo není dehydrované a proto se nepřidává žádná voda.
Složení
- Vepřová plec (30%), bramborové špalíčky (28%) (pšeničná mouka, bramborové vločky /SO2/, 30% pšeničná krupice, sůl, vaječná směs, koření), zelí kysané (26%) (zelí, voda, sůl, kmín), řepkový olej, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, cukr, česnek, ocet, sůl, kmín, pepř.
Alergeny
- lepek, vejce, oxid siřičitý
Vhodné pro
Bikepacking
Cestování
Kempování
Lezení
Turistika a treking
VHT
Hmotnost | 400 g |
---|---|
Materiál | plast, potraviny |
Vyrobeno v ČR | ANO |
Pohlaví | unisex, pánské, dámské |
Možné využití | turistické, bivakovací, expediční, kempingové |
Sezóna | léto, podzim, zima, jaro, čtyřsezónní |
Hmotnost po přípravě | 400 g |
Hmotnost před přípravou | 400 g |
Podle surovin | Vepřové maso, Brambory |
Podle vlastností | Bezlepkové, Bez laktózy |
Způsob úpravy | sterilované |
Aktivita | bikepacking, horolezectví, kempování, na výlet, skialpinismus, turistika a treking, VHT |
Upřesnění/typ | pro jednoho, hotové, vakuované, bezlepkové, bez laktózy, cestovní |
Technologie
Sterilování (zavařování)
Tepelná konzervace jídla pro delší trvanlivost potravin.
Více o technologiiRecenze
Alena Váňová
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda znamená jeden sáček jedna porce ?? Nemám zatím s tímto jídlem žádné zkušenosti, Děkuji Alena
Potřebujete
poradit?
Lucie a tým
220 920 820 (8:30-16:30 h)
info@hanibal.cz
Alternativní produkty
Adventure Menu
ADVENTURE MENU
Nejen na cestách jsme často nuceni uchýlit se k jednoduššímu a pohodlnějšímu řešení stravování na úkor kvality. Na vaření prostě není čas, prostor, nebo nálada. Proč bychom ale měli v těchto situacích jíst méně kvalitně? Proč si výjimečné okamžiky na dovolené, na chatě, nebo v kempu neužít naplno?
Sterilované jídlo si uchovává svou přirozenou chuť, vůni a vzhled společně s nutričními hodnotami a extrémní trvanlivostí. Jídlo je v takzvaném tekutém stavu, není dehydrované, není instantní, je připravené k okamžité konzumaci. Stačí jej ohřát. To je možné mnoha způsoby: v mikrovlnné troubě, v kotlíku, v horké vodě. Unikátní je však možnost tzv. samoohřevu, kdy sáček s jídlem vložíte do speciálního ohřívacího vaku ADM, takzvaného zipper-bagu, přidáte samoohřevnou kapsli a vodu. Jednorázová samoohřevná kapsle funguje na principu exotermické reakce nehašeného vápna s vodou. Ta vytvoří teplotu až 100°C a horká pára ohřeje jídlo i v extrémních podmínkách za 12 minut.
Jídlo AdventureMenu je 100% přírodní, vyráběno ručně, tradičními postupy z čerstvých surovin od lokálních farmářů a zemědělců bez přidávání barviv a dochucovadel. Vybraná jídla jsou bezlepková, vyráběna z unikátní směsi kukuřičné a rýžové mouky.
AdventureMenu nabízí výběr z patnácti druhů velmi chutných a výživově hodnotných jídel (například hovězí guláš s bramborem, vepřové s knedlíkem a zelím, jelení ragú s bramborovými špalíčky, pikantní kotlík s bulgurem, atd., nově také steak z lososa s čočkovým ragú) včetně jídla pro vegetariány (zeleninové rizoto po provensálsku) a dokonce i pro vegany (tandoori quinoa). Součástí AdventureMenu jsou i samotná masa bez přílohy (krůtí na cibulce, vepřové na kmíně) a vysokokalorické snídaně (rýžový nákyp se švestkami, žemlovka s jablky a skořicí). Samostatnou kategorii pak tvoří sušená masa Jerky (hovězí a krůtí).
1 příspěvek
Zeptejte se
Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.
Pro využití diskuze se
.